Dönem Sonu Faaliyetleri - Bilgi Yarışması

Beşiktaş İstanbul Üniversitesi İtrî Güzel Sanatlar Lisemizde dönem sonu sosyal etkinlikler haftası kapsamında okulumuz öğretmenleri Muhammet Salih YILDIRIM ve Fatma Melike KOPUZ tarafından okulumuz konferans salonunda bilgi yarışması ile hitabet yarışması etkinlikleri gerçekleştirildi. Bilgi yarışmasında her sınıf kademesinden iki öğrenci alınarak dört grup oluşturuldu. Birinci olan sınıf grubu ödüllendirildi. Hitabet yarışmasında ise MEB'in belirlemiş olduğu konsept başlıklarda kendi metinlerini hazırlayan öğrenciler tüm okula hitaplarını gerçekleştirdi. Oylama sonucu "İstiklal Marşı Dizeleriyle Oluşturulmuş Bir Kurtuluş Konuşması" konulu hitabıyla birinci seçilen öğrencimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 10:02 - Görüntülenme: 71