İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - İstanbul Üniversitesi Itri Güzel Sanatlar Lisesi

Ock

Beşiktaş İstanbul Üniversitesi İtrî Güzel Sanatlar Lisemizde dönem sonu faaliyetleri kapsamında, okulumuz öğretmenleri Fatih Uzuncan ve Gülseren User tarafından hazırlanan Kahoot ve Jeopardy etkinlikleri gerçekleştirildi. Sınıf kademelerine göre 2 grup halinde katılım sağlayan öğrencilerimizden dereceye girenler kitapla ödüllendirildi.

Ock

MEB’in hazırlamış olduğu sosyal etkinlikler haftası kapsamında Beşiktaş İstanbul Üniversitesi Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz öğretmenleri ile Harbiye Askeri Müzesi’ni ziyaret ederek geçmişten günümüze Türk tarihi ve kültürü bilincini oluşturmak amacıyla  bir gezi gerçekleştirdi. Program kapsamında Dünyanın en eski askeri bandosu olan Askeri Mehter Takımı’nın muhteşem gösterisi izlendi.

Ock

Okulumuz 11. Sınıf THM ve TSM öğrencileri, dönem sonu faaliyet programı kapsamında okulumuz müzik  öğretmenlerinden Emre IŞIK tarafından daha önce deneyimlemedikleri bir faaliyet gerçekleştirdiler. Bu sefer direksiyonun başına onlar geçti ve hocalarının stüdyo kaydını gerçekleştirdiler.

Ock

Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla okulumuzda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Milletimizin başı sağ olsun

Ock

Sözü Kabataş Erkek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Emrah Ayhan'a, bestesi Müzik Öğretmenimiz Muhammet Salih Yıldırım’a ait olan ve Müzik Öğretmenimiz Emre Işık tarafından aranje edilen “Filistin Marşı” öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

Ock

Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy vefatının 87. yılında “Ezelden Aşinanım Ben” eseri icra edilerek yâd edildi.
Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Beşiktaş İstanbul Üniversitesi İtrî Güzel Sanatlar Lisemizde, Kaymakamımız Oğuzhan BİNGÖL ve Milli Eğitim Müdürümüz Sedat IŞIK’ın katılımlarıyla Şeb-i Arus, Mevlana’nın Vuslat Yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Değerli katkılarından dolayı Doç. Dr. Ubeydullah SEZİKLİ ve Emre IŞIK hocalarımız ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bugün okulumuzda; okul kültürü oluşturmak, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve gelenekselleştirilecek “ İtrî Gsl Tavuklu Pilav Günü” yapıldı.
Bu güzel günde emeği geçen Okul Aile Birliği başkanımız sayın Nur Ahlatcı Sezikli hanımefendiye ve onun nezdinde tüm okul aile birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, sonsuzluğa uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi ve şehit öğretmenlerimizi saygı, minnet ve dualarla yâd ediyoruz. Aziz ruhları şad olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu, Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleşen törende okulumuz öğrencileri Müzik öğretmenimiz Muhammet Salih Yıldırım yönetiminde müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu, İl milli eğitim müdürümüz Sn. Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün katılımlarıyla Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda gerçekleşen törende okulumuz öğrencileri Müzik öğretmenimiz Muhammet Salih Yıldırım şefliğinde müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kas

İstanbul Üniversitesi Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin İ.Ü. Öğr. Gör. Emre IŞIK yönetmenliğinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'e ithafen hazırlamış oldukları klibin linki aşağıdadır.

Saygı, Rahmet ve Minnetle...

Söz: Sezen AKSU

Müzik: Onno TUNÇ

Aranje: Emre IŞIK

Kas

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, İstanbul Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Osman Bülent ZÜLFİKAR ve Üniversite Akademik Personelinin katılım sağladığı, İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi, aynı zamanda okulumuz Müzik öğretmeni Emre IŞIK yönetiminde okulumuz öğrencileri müzik dinletisi gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Türk milletinin onurlu mücadelesinin en büyük nişanı, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyetimiz 100 yaşında!

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında, okulumuzun konferans salonunda coşkulu bir tören gerçekleştirdik. M. Salih YILDIRIM şefliğindeki 9. sınıf öğrencilerimizden oluşan orkestramıza, F. Melike KOPUZ yönetiminde tören sunumu yapan öğrencilerimize, anlamlı konuşması için okul müdürümüz Sayın Prof. Dr. Hikmet TOKER'e, katılım gösteren tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında Müzik öğretmenimiz M. Salih Yıldırım’ın Koro şefliğinde okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirdiği Cumhuriyet Konseri, 27 Ekim Cuma günü 19.00'da Kabataş Erkek Lisesinde gerçekleştirildi. Sayın Kaymakamımız Oğuzhan BİNGÖL başta olmak üzere, katılım gösteren tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.